Slibning af værktøj, kamme og knive

Tinghøj Motorsave A/S sliber alt i sakse, knive, økser, kæder, kreatur- og hestekamme, rotorknive – Ja, nærmest alt hvad der har brug for at være skarpt.

Vores erfarne værksted har i rigtig mange år slebet alverdens ting for kunder fra nær og fjern. Har du ikke mulighed for at komme forbi med det som skal slibes, kan du sende det til os ved at kontakte os på telefon 75 26 13 41 eller via vores kontaktformular. 

Udfyld formularen med alle oplysninger, så sender vi dig et sagsnummer på email du bedes sende sammen med det som skal slibes. Fra vi modtager det som skal slibes, til det sendes retur, går der typisk under 24 timer.

 • Kamme kr. 125

  Kamme til kreaturer, heste, husdyr - alle typer kamme. Pris pr sæt

 • Savkæde kr. 90

  Pris pr kæde, alle størrelser

 • Kødhakkerknive, små kr. 125

  Pris pr stk

 • Sakse og knive kr. 100

  Pris pr stk

 • Rotorkniv kr. 69

  Pris pr stk

Ved indsendelse af produkter til slibning, accepteres returfragtgebyr på 59,- medmindre at produktet afhentes hos Tinghøj Motorsave A/S

Slibning af hesteskær, kreaturskær, fåreskær m.v.

Klipper din dyreklipper ikke så godt længere, så er det måske på tide at få slebet skærene, så de igen er knivskarpe. Kom forbi butikken i Tinghøj, så klarer vi det typisk inden for 24 timer.

Vi sliber alle typer skær, herunder: Aesculap, Heiniger, Hauptner, Moser, Öster, Andis, Wall, Horser, Steward, Liscop, Deval, Alfa Laval, Eldorado, Horser m.fl.