fbpx

Professionelle robotplæneklippere fra Husqvarna med EPOS teknologi, perfekt til store og avancerede områder

Perfekt til sportsarealer

550 EPOS dækker op til 5.000 m2

Perfekt til flere områder

EPOS kører alle steder hvor det er muligt

Perfekt til golfklubber

Få klippet i forskellig højde på valgte tidspunker.

Interesseret i at høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om automatisk plæneklipning af store områder, så kontakt os allerede i dag, enten på telefon 75261341 eller via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Efterprøvet kvalitet via ekstern forskning

Automower® kører perfekt – dag og nat, og selv i kraftig regn – og sørger for perfekte græsplæner til hver en tid. Og det er ikke bare noget, vi mener. Universitetet i Pisa i Italien, som har foretaget løbende undersøgelser af vores robotplæneklippere, siger, at de er perfekte til at opretholde sportsbaner i topkvalitet, f.eks. golf tees og roughs. I deres konklusioner for deres tests i marken har de også påpeget, at robotplæneklippere giver greenkeepers værdifuld ekstra tid til at tage sig af forskellige vigtige vedligeholdelsesopgaver.

Automower til sportsklubber

En sportsbane, f.eks. en fodboldbane, er ofte hårdt belastet. Vedligeholdelsen af græsset kan ofte være vanskelig, og behovet for gødning, vanding og omhyggelig pleje kan gøre det tidskrævende og dyrt. Automower giver mulighed for at reducere omkostningerne og samtidig forbedre den generelle græskvalitet og væksttætheden. Og spillerne kan altid nyde en god, perfekt klippet bane. Takket være dens lave vægt skaber Automower ikke komprimering og efterlader ingen spor. Den kan også slå græs under våde forhold uden at efterlade uønskede rester af græs.
 
Både Husqvarna Automower 550 EPOS og CEORA er perfekte valg til sportsklubber. Plej plænen som normalt uden frygt for kabelbrud.

Ingen kabler, ingen begrænsninger

Hvis du klipper hver dag, leverer CEORA™ det bedste kvalitetsniveau på områder på op til 25.000 m2. Klippefrekvensen mindskes, efterhånden som området bliver større. Hvis man bruger den mere på større områder, betyder det mere omkostningseffektiv klipning og en betydelig bæredygtig fordel for alle fagfolk, der arbejder med grønne områder.

Takket være den ultrapræcise EPOS teknologi slipper man for at have kabler i jorden. Robotten navigerer via satelitter, hvilket gør det nemt at installere, ændre og vedligeholde områder. Lav nemt Stay-out zoner hvor robotten ikke må køre i en periode, hvis der eksempelvis skal være et arrangement.