fbpx

Reparation af Husqvarna Automower robotplæneklippere

Hos Tinghøj Motorsave A/S er din Husqvarna Automower robotplæneklipper i gode hænder hvis den skal repareres. Vores Autoriserede Automower værksted har stor erfaring og dygtige teknikere sikrer vi dig at din robotplæneklipper hurtigt kommer ud og klippe græs igen. Vi har et højt serviceniveau og du er som kunde altid i centrum – vi gør alt for at hjælpe dig hurtigt og bedst muligt.

Autoriseret Husqvarna Automower Service

Med et autoriseret serviceeftersyn på din Husqvarna Automower sikrer du at din robot har det bedst muligt og altid er kampklar til en hel sæson. Et autoriseret serviceeftersyn omfatter bl.a:

  • Opdatering af software
  • Nye knive
  • Nye lejer
  • Nye pakninger
  • Kontrol af sensorer, batteri , printkort m.v.
Autoriseret Husqvarna Automower Service koster 995,- inkl moms og klares typisk fra dag til dag.

Fair priser på Husqvarna Automower reparationer

Vi leverer en høj kvalitet af service og samtidig yderst fair priser på reparation af din Husqvarna robotplæneklipper. Du betaler kun for den reelle tid som er brugt på reparationen*, samt markedsprisen for reservedelene som er brugt. Dermed er du sikret en fair behandling uden kunstigt høje priser.

*  Timepris afregnes pr påbegyndt 15 min.

Hos Tinghøj Motorsave A/S repararer vi Husqvarna Automower robotplæneklippere fra hele vores. Har du brug for afhentning, så tilbyder vi også afhentning indenfor 35 km fra Varde, f.eks. Varde, Esbjerg, Bramming, Ølgod, Tarm. Giv os et kald på 75 26 13 41 hvis du har brug for afhentning.