All-inclusive plæneservice til erhverv, institutioner, boligforeninger, golfbaner, sportsklubber m.fl.

Ingen ubehagelige overraskelser

Faste omkostninger betyder at det er nemt at beregne udgifterne på årsbasis og få det tilpasset i budgettet. Nemt og hurtigt.

All inclusive, og det mener vi

Vi ordner knivskift, service, vinteropbevaring og går robotten i stykker, så ordner vi også det. I skal ikke røre en finger.

Miljøvenlig bioklip

Få en flot og veltrimmet plæne som gøder sig selv med det mikroskopiske afklip fra græsset. Slut med græstotter hist og pist.

Priser fra kun kr. 0,18/m²/md​

Det lyder nemt, og det er det også, for I skal faktisk ikke gøre noget som helst. Fra kun 18 øre pr. m² pr. måned, får du klippet græsset hver eneste sæson, så længe kontrakten løber.

2.500-5.000 m² vejl. 38 øre pr. m²/md, 5.000-7.500 m² vejl. 33 øre pr. m²/md
12.500-17.500 m² vejl. 28 øre pr. m²/md, +17.500 m² vejl. 18 øre pr. m²/md

Der tages forbehold for rimeligt sammenhængende plæner.
Ved mindre arealer er prisen 68 øre pr. m²/md

Efterprøvet kvalitet via ekstern forskning

Automower® kører perfekt – dag og nat, og selv i kraftig regn – og sørger for perfekte græsplæner til hver en tid. Og det er ikke bare noget, vi mener. Universitetet i Pisa i Italien, som har foretaget løbende undersøgelser af vores robotplæneklippere, siger, at de er perfekte til at opretholde sportsbaner i topkvalitet, f.eks. golf tees og roughs. I deres konklusioner for deres tests i marken har de også påpeget, at robotplæneklippere giver greenkeepers værdifuld ekstra tid til at tage sig af forskellige vigtige vedligeholdelsesopgaver.

Nu også på fairways

Golfbaner rundt omkring i Europa har klippet deres semi roughs med Automower® i nogle år. Den førsteklasses klippestandard er meget værdsat af både spillere og greenkeepers. Vi lancerer nu et sæt, der gør det muligt også at klippe fairways. Dette nye Automower®-tilbehør, som du nemt kan installere selv, gør det muligt at sænke klippehøjden til 10 mm for perfekt klippede fairways.

Automower til sportsklubber

En sportsbane, f.eks. en fodboldbane, er ofte hårdt belastet. Vedligeholdelsen af græsset kan ofte være vanskelig, og behovet for gødning, vanding og omhyggelig pleje kan gøre det tidskrævende og dyrt. Automower giver mulighed for at reducere omkostningerne og samtidig forbedre den generelle græskvalitet og væksttætheden. Og spillerne kan altid nyde en god, perfekt klippet bane. Takket være dens lave vægt skaber Automower ikke komprimering og efterlader ingen spor. Den kan også slå græs under våde forhold uden at efterlade uønskede rester af græs.

Overvejer du også en robot til professionelle omgivelser?
Ring 75261341 og spørg efter Rene