... maskiner for skov- og havebrug

Vagttelefon: 45+ 2032 9387

Automower

Automower™ er som at ansætte en gartner på fuld tid, men til en ubetydelig løn. Automower™ er den første fuldautomatiske plæneklipper, der kan arbejde på alle tider af døgnet, dag ind og dag ud. Den er ikke bare brugervenlig men også miljøvenlig, da den er drevet af elektricitet og ikke producerer udstødningsgasser. Den unikke klippeteknik er baseret på, at Automower™ kontinuerligt klipper græsset flere gange i tilfældige mønstre indenfor det område, du har afgrænset. Når det er tid til opladning af batteriet, kører Automower™ automatisk retur til ladestationen.

Automower™ er designet til at klippe alt fra de mest simple græsplæner til mere komplekse og kuperede haver. Når der kommer en forhindring i vejen, som for eksempel et træ eller en sten, bakker Automower™ og vælger en ny retning, inden den arbejder videre. Det samme gælder, når det drejer sig om dyrene i din have. Automower™ vil ikke skade dem.

Klipper mere, hvor det er nødvendigt.
Med Spot-klippefunktionen registrerer Husqvarna Automower®, om græsset er højere på et bestemt sted, og klipper, indtil højden er den samme som på resten af plænen.

Højdejustering.
Klippehøjdejusteringen lader dig indstille klippehøjden imellem 20 og 60 mm manuelt – eller elektrisk (320 og 330X).
 

Uovertrufne klipperesultater.
Husqvarna Automower® benytter barberknive til at klippe hvert enkelt græsstrå, hvilket resulterer i en frodig, grøn plæne, som konventionelle knive ikke kan byde på. Den konstante klipning gøder plænen og er med til at gøre den grøn og frodig.
 

Giver en tæppelignende plæne.
Det kan synes effektivt at klippe plænen i lige baner, men klipning i et uregelmæssigt mønster i forskellige retninger giver dig et uovertruffet resultat og en plæne uden mos.

Se mere på www.husqvarna.com/dk